Waarom Kwaliteit Belangrijk is

Omdat de feedback vaak meer zegt over het werk wat je geleverd heb. Daarom hieronder een aantal van mijn referenties

“Domingos Varela is een zeer betrouwbare vakman. Hij heeft het hele huis geschilderd voor en achter. Communicatief goed, flexibel, bereid om binnen het redelijke niet afgesproken tegenvallers op te vangen binnen de afgesproken begroting. Houtwerk dat op het eerste gezicht alleen schuurwerk nodig had werd bv compleet kaal gebrand en opnieuw geverfd.Denkt mee en voert prima uit. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Op de koop toe een beminnelijk en opgeruimd man. Met een uitstekend hardwerkend team dat lange uren maakt. Een aanrader!”

“Mooi werk en goede samenwerking. Flexibel en meedenken in oplossingen.”

“dhr Varela is een goed vakman zeer betrouwbaar heeft het huis aan de voorkant geschilderd werkt door en netjes. dhr Zijleman gouda”

“De heer Varela is een echte vakman. Hij heeft bij ons het huis geschilderd, voor achter en zijlant en terras. Hij is flexibel en denkt ook met je mee. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het traject heeft iets langer geduurd dan was voorzien, maar dat had mede te maken met de weersomstandigheden. Tegenvallers of kleine beschadigingen werden in goed overleg hersteld. Wij zijn zeer tevreden met het geleverde eindresultaat.”

“Perfect uitgevoerde job, stukje mooi schilderwerk afgeleverd en een perfecte service.”

“Top vakman Varela Schilderwerken. Opdracht echt geweldig uitgevoerd. Door regen waren er veel dagen dat er niet geschilderd kon worden, maar uiteindeljk is de opdracht formidabel uitgevoerd. Echt een dikke pluim!”

Warren Buffet zei ooit:

photo


Before & After Foto's

Categorieën